Assegurança de salut exclusiva per als afiliats i afiliades del nostre sindicat

En el marc de l’acord de col·laboració d’UGT de Catalunya amb el servei assegurador ATLANTIS, hem negociat una oferta per a l’assegurança de salut exclusiva per als afiliats i afiliades del nostre sindicat.

L’oferta és molt atractiva, ja que té una prima realment interessant, amb unes cobertures àmplies, a través d’una companyia de reconegut prestigi a l’àmbit de l’assegurança sanitària com és Agrupació (pertanyent, juntament amb ATLANTIS, al Grup ACM Espanya).

L’afiliat/ada podrà beneficiar-se de les millors cobertures per 39,90 euros/mes per assegurat, tant per a si mateix com per a la seva família (cònjuge i fills). A més, durant el període de campanya del 15 d’octubre al 31 de desembre 2018, es podrà formalitzar la pòlissa d’assegurança responent a una única pregunta de salut, i a més, gaudir de drets immediats.

L’oferta, és molt atractiva, tant per als companys/es que decideixin accedir a una cobertura de salut de qualitat a una prima assequible, com per als que ja disposin d’una assegurança sanitària amb una altra companyia, ja que el període de la promoció permet complir amb els terminis d’anul·lació establerts.

No deixis passar aquesta oportunitat! Truca sense compromís al 93 505 01 17, de dilluns a divendres de 9 a 18 hores. Si ho desitges, podràs formalitzar la teva pòlissa per telèfon.

Accedeix al document en català o en castellà clicant les imatges següents.