Els treballadors i les treballadores d’Agromillora a Sant Sadurní d’Anoia i Subirats, obligats a fer les pauses i els àpats a -4ºC

UGT FICA de Catalunya denuncia que el grup Agromillora -dedicat a la comercialització de plantes agrícoles- obliga els treballadors i treballadores dels centres de Sant Sadurní d’Anoia i Subirats facin les pauses i els àpats a l’exterior de les instal·lacions, inclús amb temperatures que aquesta setmana han arribat als -4ºC.
Agromillora va tancar els menjadors per als treballadors i les treballadores arran de la pandèmia i, des d’aleshores, no els ha tornat a obrir. Només han tret les màquines d’aigua i cafè a un terrat obert a l’exterior. I tota la plantilla està obligada a sortir a l’exterior en el seu temps de descans.  Aquesta situació s’ha agreujat amb el temporal que estem vivint aquests dies, on s’ha arribat a temperatures sota zero, i la direcció de l’empresa s’ha negat a posar estufes o algun altre instrument perquè els treballdors i les treballadores no passin fred.