UGT FICA de Catalunya ha participat a la trobada per iniciar l’elaboració del PERTE H2 de Catalunya (Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica)

Avui UGT FICA de Catalunya ha  participat a  la trobada per iniciar  l’elaboració del PERTE H2 de Catalunya (Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica) a partir dels projectes que s’estiguin impulsant. Hem parlat de com poder fer aquesta coordinació complexa i inclusiva que és imprescindible per a l’elaboració d’un PERTE amb garanties d’èxit.

Així mateix, aquesta trobada és també un llançament operatiu de la Vall de l’Hidrogen de Catalunya, fins ara Catalunya Sud, que s’avança a la presentació institucional prevista pel 14 de maig, i de la que t’informarem properament.

La cartera de projectes que es va presentar al MITECO com a Vall H2 Catalunya Sud així com iniciatives que hem conegut posteriorment, o d’altres que s’estiguin promovent arreu, constitueixen una base rellevant per al PERTE H2 de Catalunya. El procés que hem iniciat haurà de permetre integrar coherentment les iniciatives actuals, la majoria dissenyades individualment, dins d’un ecosistema integrat de l’hidrogen renovable que estigui format per projectes sòlids.