El 100% dels treballadors de torn de matí de les empreses auxiliars de les nuclears d’ascó i vandellós secunden la primera jornada de vaga

La primera de les jornades de vaga convocades en el sector de les empreses auxiliars de les nuclears d’Ascó i Vandellòs està transcorrent avui amb total normalitat. La totalitat de les plantilles de les empreses auxiliars que havien d’haver entrat a treballar en el torn de matí no ho han fet i molts d’ells s’han concentrat a la porta de les dues centrals per informar la resta dels treballadors i les treballadores. La segona jornada de vaga està prevista per al proper 20 de juny.

La intransigència demostrada per la direcció d’ANAV s’ha visualitzat en la negativa a reformular el seu posicionament, juntament amb la indefinició d’algunes de les matèries recollides en el principi d’acord de dimecres.

FICA-UGT de Catalunya i CCOO d’Indústria reclamen a la direcció d’ANAV, com a empresa principal, un canvi d’actitud que permeti resoldre de manera definitiva el conflicte actual amb els treballadors i les treballadores de les empreses auxiliars que hi treballen.

Primera de les dues jornades de vaga convocades en el sector de les empreses auxiliars de les nuclears d’Ascó