18 de novembre: comitè nacional de la UGT FICA de Catalunya

El pròxim 18 de novembre tindrà lloc a Barcelona, el comitè nacional ordinari de la UGT FICA de Catalunya. Màxim òrgan entre congressos, tindrà com a principal punt de l’ordre del dia l’anàlisi de la situació actual que anirà a càrrec del Secretari General de la Federació, Antonio Rudilla.

Entre els temes que seran objecte de debat hi haurà la repercussió de la inflació en els salaris dels treballadors i treballadores, el procés de negociació del Pacte Nacional per la Indústria, la crisi energètica i les conseqüències per la ocupació i la societat i els diferents processos de reindustrialització que afecten a les principals empreses del país com ara la NISSAN.

També serà objecte d’anàlisi el projecte de pressupostos del Govern de la Generalitat per l’any 2022, que no recull com a principal àmbit d’inversió, la indústria tal i com la nostra organització ha demanat contínuament.

Finalment, es farà un anàlisi intern valorant els resultats de les eleccions sindicals així com un seguiment de la afiliació, pedra angular de la nostra organització.