Assemblea general de la UGT FICA: MOU FITXA, FICALITZA’T

La Fira de Cornellà, va albergar l’Assemblea General de delegats i delegades i afiliats i afiliades de la UGT FICA de Catalunya. Amb una assistència de més de 1300 persones, el Secretari General de l’organització, Antonio J. Rudilla va demanar un esforç per guanyar les eleccions sindicals,  va posar èmfasi en la importància de treballar per que els col·lectius més precaritzats com el dels treballadors i treballadores del camp  i va demanar a la gent que es mobilitzi de cara al 1er de maig per que s’ha de pressionar als partits perquè facin polítiques industrials i accions que sustentin els pilars fonamentals de l’Estat del Benestar com l’educació o la salut.

També va intervenir a l’Assemblea, Mariano Hoya, secretari General de la UGT FICA que va posar de relleu la importància de les clàusules de revisió salarial, i va alertar que si no s’arriba a un acord de negociació col·lectiva, la nostra organització promourà el conflicte

Camil Ros, secretari General de la UGT de Catalunya va inaugurar la jornada apel·lant a l’orgull de classe i fent una crida a la participació massiva al 1er de maig. Antonio Balmón, alcalde de Cornellà va donar la benvinguda als presents.