Bernat Escudero Pachón, Coordinador UGT FICA a AGBAR Catalunya

Sóc diplomat en Relacions Laborals i llicenciat en Ciències del Treball, amb Màster de Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats i lideratge en la gestió política, tot per la Universitat Autònoma de Barcelona.

He treballat tant a empreses privades com a administracions públiques desenvolupant plans d’igualtat a les empreses o temes relacionats amb el gènere, joventut i responsabilitat social a les organitzacions i al món laboral.

Soc el President de l’associació Homes Igualitaris – Ahige Catalunya, entitat que impulsa la creació de grups d’homes de reflexió i desenvolupa els diferents projectes vigents amb els objectius d’avançar cap a la igualtat de gènere gràcies el canvi dels homes cap a posicions més igualitàries amb línies de treball com la violència de gènere, la corresponsabilitat, la cura, la salut o la paternitat sempre vinculat amb el món emocional.

Actualment treballo d’administratiu a SGAB, empresa que forma part del grup AGBAR, a on també desenvolupo funcions de Delegat Sindical de la UGT de Catalunya. Em van escollir Delegat LOLS fa 5 anys, quan estava treballant a SOREA al Departament de Clients, i des de fa un any i mig soc el Secretari General de la Secció Sindical d’SGAB, després de la subrogació viscuda fa un any. SGAB a la província de Barcelona és una empresa de 800 persones treballadores. A més a més, el passat 10 de març vaig ser escollit Coordinador de la UGT FICA a tot el grup AGBAR Catalunya.

Per últim, visc a Granollers amb la meva parella amb qui comparteixo la parentalitat de les nostres filles bessones que en pocs dies van fer 5 anys intentant portar la vida el més harmònicament, corresponsable i sostenible amb el medi possible.