La plantilla D’IDIADA at convoca vaga a l’octubre per unes condicions de treball dignes

Durant la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la COVID, la direcció de l’empresa va demanar a totes les treballadores i treballadors que aboquessin tots l’esforç, compromís i responsabilitat possible amb la pròpia empresa per tal d’ajudar-la a sobreviure durant aquell període pandèmic.

Enmig de dos ERTOs i de la crisi sanitària, IDIADA AT no només va sobreviure sinó que també va aconseguir uns resultats econòmics molt per sobre de les expectatives.

Actualment, amb la pujada de preus del carro de la compra, la benzina, la llum, l’electricitat, entre d’altres, la crisi econòmica s’està fent insostenible i les principals persones que la pateixen són les famílies vulnerables d’aquelles treballadores i treballadors que van respondre a la petició de compromís per part de l’empresa.

Per aquest motiu, la direcció d’IDIADA AT ha d’esforçar-se, comprometre’s i responsabilitzar-se de la situació que viu la seva plantilla.

Així doncs, el dia 17 d’octubre es durà a terme una vaga a la porta de l’empresa IDIADA AT (Pl. Ronda de l’Albornar, Tarragona) per reivindicar l’augment de salaris fins a assolir uns de dignes, el compliment d’acords i el reconeixement de la part social.