La UGT FICA Catalunya exigeix a l’empresa Miquel i Costas que davant el seu benefici rècord retiri les dobles escales salarials que empobreixen a la plantilla

El passat dimarts 26 de setembre va tenir lloc una nova reunió entre empresa i comitè a Miquel i Costas. L’empresa va presentar un plantejament totalment difús que en cap cas, abordava els plantejaments de la nostra organització. Des de la UGT FICA De Catalunya exigim que Miquel i Costas elimini la doble escala salarial que hi ha a l’empresa originada per el incompliment sistemàtic desde fa uns quants anys de pactes salarials aplicats a les noves contractacions, creant una bretxa salarial de uns 5000€ entre un treballador antic i un de nova contracció.

Aquesta mesura executada de manera unilateral per part de l’empresa, s’ha produit  en un moment de grans beneficis i en que el consell d’administració està repartint dividends entre els seus accionistes. Miquel i Costas va guanyar més de 36 milions d’euros l’exercici passat.

La UGT FICA de Catalunya   exigeix la retirada de qualsevol mesura que impliqui un empobriment dels treballadors i treballadores ja que aquesta és un caprici de l’empresa i no respon de cap manera a criteris objectius

Volem recordar que la plantilla està efectuant aturades parcials de 4 hores per torn cada dimecres amb un seguiment  del 100% de la plantilla des de fa 9 setmanes . Dimarts hi haurà una nova reunió.