La UGT FICA de Catalunya defensa al parlament, la necessitat d’apostar per la industria

El dimecres 18 d’octubre, Iolanda Funes, responsable del sector de l’automoció va comparèixer al Parlament de Catalunya a la comissió d’indústria i treball, per abordar els reptes i necessitats que es deriven del Pacte Nacional per la Indústria.

Funes va defensar la industria com el millor sector per tenir una activitat econòmica sòlida i arrelada al territori. Va posar en valor, el diàleg i la concertació social assolida en el transcurs del Pacte Nacional per la Indústria alhora que va demanar pressupostos al Govern per tal i de    poder aplicar-lo. A la vegada va demanar tots els esforços i compromisos possibles per que la transició cap a una economia verda sigui justa pels treballadors i treballadores i que s’aposti per la formació de qualitat. Finalment va reclamar una normativa que protegeixi les ajudes públiques de posteriors deslocalitzacions.

Volem exigir als grups parlamentaris que es comprometin a fer el desplegament normatiu per que el Pacte Nacional per la Indústria sigui una realitat.