La UGT FICA DE Catalunya denuncia la greu crisi que afecta a la empresa Nylstar S.A. de blanes

El passat dia 8 de setembre les treballadores i treballadors de Nylstar S.A., a Blanes, van poder  viure com durant la seva jornada laboral el centre de producció va quedar aturat perquè l’empresa que distribueix el servei va tallar el subministrament elèctric de la fàbrica per impagament. Aquest fet va  posar en perill els treballadors i treballadores que en aquells moments encara no havien cobrat la seva nòmina de l’agost.

Desprès de diferents gestions per part del comitè d’empresa ahir va tenir lloc una reunió a l’Ajuntament de Blanes amb diferents representants del Departament de Treball els quals es van comprometre a parlar amb la direcció de l’empresa per estudiar mesures sobre la viabilitat de la mateixa, així com avaluar les ajudes públiques rebudes a través de diferents crèdits de l’ICF o Avança.

Per part de la UGT FICA de Catalunya, s’exigeix a la direcció de l’empresa que posi solució a aquesta situació el més aviat possible per tal de poder seguir donant servei i garantir els llocs de treball de la plantilla.