Readmès el president del comitè d’empresa de GRÀFIQUES VARIAS

El passat mes d’abril l’empresa ubicada a Sant Sadurní d’Anoia, Gràfiques Varias va acomiadar al President del Comitè d’Empresa, Salvador Gutierrez al·legant ineptitud sobrevinguda. Evidentment aquest fet emmascarava la clara voluntat de l’empresa d’amagar les reivindicacions de millora de condicions de treball que liderava el President. Com va posar de relleu la nostra organització, aquest fet vulnerava clarament el dret a la negociació col·lectiva i el dret a la sindicació, ambdós protegits especialment per la Constitució.

Desprès d’un intent de conciliació en que no es va arribar a cap acord, el passat dimecres 1 de febrer estava assenyalat el judici al Tribunal Social. Abans d’entrar l’empresa va cedir i va readmetre al nostre company que tornarà al seu lloc de treball el pròxim dilluns.

Des de la UGT FICA de Catalunya volem agrair la tasca del Gabinet Juridic de la nostra organització i a tots els afiliats i afiliades que s’han mobilitzant recolzant al nostre company. Hem demostrat que als nostres companys se’ls defensa i que tots junts som més forts.