UGT FICA de Catalunya aconsegueix que les 37 persones que pastas gallo volia traslladar de granollers a còrdova es quedin en plantes catalanes

L’assemblea de treballadors i treballadores de Pastas Gallo ha acceptat aquesta tarda per unanimitat les condicions del preacord a què ha arribat el comitè amb la direcció després que l’empresa comuniqués la seva intenció de traslladar 35 treballadors i treballadores de la planta de Granollers a la planta d’El Carpio (Còrdova). Finalment, aquests treballadores i treballadores seran recol·locats en les distintes plantes que Gallo té a Catalunya: Granollers, Esparreguera i Sant Vicenç del Horts. A banda de les recol·locacions, l’acord contempla unes condicions per als trasllat que milloren les aconseguides anteriorment amb el tancament progressiu de la planta d’Esparreguera. A més, si el treballador o treballadora no vol acceptar el trasllat pot acollir-se a una baixa voluntària amb una indemnització de 37 dies per any treballat, amb un màxim de 30 mensualitats.

Des de la UGT FICA de Catalunya valorem molt positivament aquest acord que evita els trasllats forçosos i la deslocalització d’una planta emblemàtica del Vallès Oriental, obrint la possibilitat a la recol·locació en les plantes catalanes.