Avança el procés de reindustrialització de NISSAN

Pla d'un operari acabant de revisar un vehicle a la planta de muntatge de Nissan de la Zona Franca. Imatge publicada el 16 de gener de 2019 (Horitzontal).

Desprès de diferents reunions, el procés de reindustrialització de la empresa NISSAN avança a bon ritme. Si l’any va acabar amb el tancament definitiu de les fàbriques, el comitè d’empresa i especialment la secció sindical de NISSAN continua compromès amb trobar una solució optima que garanteixi la viabilitat futura dels llocs de treball i que sigui estable en el temps. En aquests moments els projectes que estan més madurs, són la empresa SILENCE que té avançada la opció per quedar-se amb els actius de la fàbrica de Montcada i Reixac i el HUB que necessitaria  Zona Franca, Montcada i Reixac i Sant Andreu. Aquesta darrera opció, està en estudi ja que des de la nostra secció sindical volem tenir un estudi rigorós sobre la viabilitat del projecte que inclogui paràmetres com els nivells d’inversió, de llocs de treball i temps per la incorporació, avals econòmics i maduració dels projectes.

UGT NISSAN valora positivament els avanços que estem tenint tot i que no volem precipitar-nos en cap decisió. Continuarem apostant per una solució que sigui la més òptima pels treballadors i treballadores.