Els treballadors i les treballadores de continental es manifestaran dissabte en defensa dels llocs de feina

La manifestació començarà aquest dissabte, 14 de desembre, a les 11 hores, a la plaça del Doctor Pearson

La manifestació acabarà a l’Ajuntament de Rubí, on es llegirà el manifest i es penjarà una pancarta.

Els 760 treballadors i treballadores han vist recompensat l’esforç i la feina de dècades amb una comunicació de la multinacional alemanya on posa en dubte el futur de les dues plantes que té al municipi vallesà.

Des de la UGT FICA de Catalunya denunciem que en la presa d’aquesta decisió dràstica no s’han debatut qüestions de caràcter industrial, com la productivitat o l’eficiència de les plantes. Entenem, doncs, que la decisió respon a la cobdícia de la multinacional alemanya i a la manca de voluntat per apostar per uns centres de treball que es troben a l’avantguarda industrial. La manca de polítiques industrials, inexistents a Catalunya des de fa anys, comporta la incertesa per al futur de 760 treballadors i treballadores.

És per aquesta raó que les plantilles d’ambdós centres de treball volen reivindicar els seus llocs de treball, que són molt més que una xifra per a una corporació que mesura els seus guanys en milers de milions d’euros a canvi de res.

La manifestació començarà aquest dissabte, 14 de desembre, a les 11 hores, a la plaça del Doctor Pearson i finalitzarà davant l’Ajuntament de Rubí, on es llegirà un manifest i es penjarà una pancarta a la façana de l’edifici.