Neus Massana, coordinadora d’igualtat de la UGT FICA de Catalunya

Em dic Neus Massana, i soc afiliada de la UGT, membre del Comitè de l’empresa BLUESUN C.B (fabriquem productes de neteja i ambientació)  i de la comissió negociadora del pla d’igualtat de la meva empresa. A més a més he estat escollida coordinadora d’igualtat d’UGT de FICA de Catalunya. Quan em pregunten que perquè soc membre del comitè doncs per que no soc gens tolerant amb les discriminacions de gènere o de condició sexual. Alhora també vull modificar algunes mancances que no m’agraden. Per que afiliar-me? Crec que es una pregunta absurda. Si vols formar-te, tenir assessorament i ajuda és un imperatiu. El que no sabia era la gran acollida que em van donar des del Vallès Oriental i les  facilitats que em van donar per formar-me. Desprès treballant en el meu propi pla d’igualtat  vaig conèixer l’Estar Espigares que em va ajudar a tenir més coneixements i em va assessorar. A dia d’avui formo part d’un equip més gran on treballem juntes per assessorar a les empreses en el seu propi pla d’igualtat