UGT trenca amb les negociacions del conveni col·lectiu de les ITV de Catalunya

Com hem anat informant en anteriors comunicats fa mesos que estem intentant negociar el conveni. En un inici la patronal ens va demanar deixar pel mes de setembre passat els temes econòmics per veure com evolucionava la inflació. Al setembre ens van anar donant llargues i mentrestant tots i totes estem patim les pujades de la llum, de la cistella de la compra, etc… A la UGT FICA de Catalunya sempre hem deixat clar quins són les nostres reivindicacions: Un increment salarial adequat a l’increment del IPC amb clàusula de revisió salarial, reducció de 8 hores el 2023, una comissió de valoració de grups professionals, distribució irregular de la jornada amb negociació i acordada amb el comitè d’empresa, etc. Primer – l’empresa- va intentar condicionar les pujades d’IPC a la pujada de tarifes, cosa que a dia d’avui no podem saber i ahir ho condicionaven a què no hi hagués un canvi d’escenari davant  la  renovació dels contractes amb la  Generalitat.

La patronal de les ITV te beneficis i cada cop imposa ritmes de feina cada més forts com tots coneixeu. Sabem que s’ està menyspreant a la plantilla amb aquesta actitud.

Hem intentat negociar de bona fe, però l’Empresa està amb una estratègia de dilatar per continuar guanyant diners a costa nostra. Això la UGT no ho pot permetre, per aquest motiu ahir ens vam aixecar de la mesa de negociació. Tenim coneixement que els altres dos sindicats vam continuar.

NOSALTRES  NO  CEDIREM FRONT  LA PRESSIÓ PATRONAL  SI  VOLEM

NEGOCIAR AMB NOSALTRES JA CONEIXEN LES NOSTRES REIVINDICACIONS.