VAGA DE 24 HORES AL SECTOR DEL METALL DE TARRAGONA

LA UGT I CCOO CONVOQUEN VAGA DE 24 HORES AL SECTOR DEL METALL DE TARRAGONA PER EXIGIR EL DESBLOQUEIG DEL CONVENI DEL SECTOR

Les condicions laborals de 25.000 treballadors i treballadores es referencien en aquest conveni

Davant el bloqueig en les negociacions del Conveni del Metall de la Província de Tarragona per part de la patronal APEMTA, UGT FICA de Tarragona i CCOO d’Indústria, conjuntament amb els components de la Representació Social a la Mesa Negociadora del Conveni, adopten la decisió de convocar una vaga de 24 hores el dia 13 de juliol.

El passat 20 de juny, els delegats i delegades del sector ja es van concentrar davant la seu patronal d’APEMTA per exigir un canvi de plantejament a la patronal que conduís a desbloquejar el conveni, però en la reunió posterior de la mesa negociadora la patronal APEMTA va mantenir la seva actitud immobilista, abocant les negociacions a un punt mort. En aquest escenari, la UGT i CCOO han informat i consultat les seves bases. Davant la impossibilitat d’avançar en la consecució d’un acord per la manca de voluntat negociadora de la patronal, la UGT i CCOO incrementen la mobilització amb la convocatòria d’una jornada de vaga de 24 hores al sector del metall de la demarcació de Tarragona.