Prysmian vol tancar les oficines de General Cable a Barcelona i acomiadar tot el personal

Vol acomiadar els 121 treballadors i treballadores

Es tracta de 121 treballadors i treballadores – La decisió es produeix després de l’adquisició de General Cable per part de Prysmian Group el passat mes de juny

Després d’adquirir General Cable el passat mes de juny, Prysmian Group ha anunciat la seva decisió de tancar el centre de treball situat al carrer Casanova de Barcelona, cessar l’activitat i acomiadar els 121 treballadors i treballadores.

Es tracta de les oficines de General Cable a Barcelona, que s’encarreguen dels serveis comercials, recursos humans, finances i comptabilitat, logística i informàtica, entre d’altres. Prysmian ja disposa d’una delegació comercial a Catalunya, concretament a Vilanova i la Geltrú, però molts d’aquests serveis els té externalitzats.

La decisió de Prysmian, gegant de la indústria del cable, es produeix després de la compra de General Cable per 3.000 milions de dòlars, el doble del preu del valor de les accions, i suposa una clara estratègia per recuperar el sobrecost de la inversió reduint costos salarials.

Des de UGT FICA Catalunya rebutgem la decisió de Prysmian Group, que suposa una mesura tan dràstica com és la destrucció de tots els llocs de treball, i instem la direcció a reconsiderar la seva postura i buscar solucions menys traumàtiques socialment.